Recenze bot Beregina

Podělte se, prosím, o skutečné recenze.

Máte zájem o kožené boty: sandály, boty

  • nezobrazovat mé jméno (anonymní odpověď)
  • postupujte podle odpovědí na tuto otázku)

Populární otázky!

  • Dnes
  • Včera
  • 7 dní
  • 30 dnů
  • Teď si přečtěte!

    Charita!

    © KidStaff - snadno koupit, vhodné k prodeji!

    Řekněte, sdělte, řekněte

    Používáním této webové stránky souhlasíte s jejím Podmínkami používání.

    Boty TM Bereginya, recenze

    Dívky, které měly TM boty? Mám zájem o kožené boty, boty, boty, sandály. Co říkáš?)

    Publikováno 19. prosince 2015, 15:43

    41 komentářů

    Oksana007 19. prosince 2015, 15:49

    Irina, na tuto zimu, moje dcera koupila boty "Bereginya".
    Velmi šťastný!
    Vysoce kvalitní, trvanlivá podešev, boty jsou šité, linie jsou elegantní, kůže je vysoce kvalitní, boty jsou lehké a pohodlné.

    irriskka 19. prosince 2015, 15:52

    Děkuji. Viděl jsem jejich boty v obchodě, vypadají dobře, ale v ponožce je to zajímavé.

    Oksana007 19. prosince 2015, 15:54

    Moje dcera říká, že její nohy jsou pohodlné :-)

    irriskka 19. prosince 2015, 15:55

    Foxya 19. prosince 2015, 15:57

    Máme mokasíny. V nákupním centru poblíž Billa na Darnitse. A nejsou tam žádné stopy ponožek - vše je v pořádku! A prodejci jsou hrozně nekompetentní: (

    irriskka 19. prosince 2015, 16:20

    Tam jsme sledovali. Neměl jsem rád prodávajícího, dokonce jsem vstal a nenabídl jsem žádnou pomoc, ale pozdravil jsem se zaťatými zuby. Ale to je ta hlavní věc, kterou byly boty dobré)))

    NEMO1 19. prosince 2015, 16:01

    Nenosili jsme, ale vzpomínám si, že Julia Lapich o nich mluvila velmi dobře

    irriskka 19. prosince 2015, 16:21

    Děkuji. Prolomil klub, spoustu recenzí o pantoflích)

    Lapich 19. prosince 2015, 17:08

    Nosím je sám a dítě v prvním roce koupil, ale pak se nehodil, noha je úzká, a jsou více kompletní. Byly odebrány pouze váhy a pantofle. Sundal jsem si boty semišové, demi-sezónu, 3-4 roky, to znamená asi 6-8 sezón. Jsou v dobrém stavu, teprve na začátku se podešev v oblasti ponožky začala rozpadat (jsem stále ten, kdo mluvil, možná se vyhodil do vzduchu a často padal v dešti).
    A pořád nosím baletní byty, vzal jsem je za jeden den s botami.
    Všechny boty kvalitní, pouze kůže, semiš a nubuk, žádná koženka. Tuhá záda, skidor. Obecně doporučuji a doporučil náš ortoped.

    irriskka 19. prosince 2015, 18:49

    Děkuji!)
    Tady jsem opravdu rád, že všechny kůže, pak budeme mít)

    Anuta80 19. prosince 2015, 16:27

    Koupil jsem tento rok nejstarší pro školu - na podzim připisoval, a žádné stížnosti, vysoce kvalitní, pohodlné

    irriskka 19. prosince 2015, 18:50

    muza2307 19. prosince 2015, 16:32

    Moje dcera má na sobě pantofle, velmi pohodlnou, lehkou, pohodlnou, noha se nepotí

    irriskka 19. prosince 2015, 18:50

    Děkuji. O pantoflích vím, měli jsme na sobě, dobře

    NIrina 19. prosince 2015, 16:32

    máme mokasíny, perfektně připisované na podzim a zahradní pantofle jsou obecně vynikající

    irriskka 19. prosince 2015, 18:50

    Natasha1979 19. prosince 2015, 16:33

    Zima vzala tu zimu, nelíbila se! Dobře, ale vaše nohy byly vlhké navždy v zimě! Denně sušené! Na sněhu potřebují ostatní. Osobně, můj názor.

    irriskka 19. prosince 2015, 18:51

    Děkuji. Možná kvůli běžeckému pásu nebo máte horké dítě)

    Natasha1979 19. prosince 2015, 23:25

    Dítě není horké, ale naopak. A boty se navlhčily, takže nohy byly chladné, dokud si dítě nekoupili. I když stav po sezóně byl velmi dobrý, i velmi. Rozhodl jsem se však, že tuto značku už nebudu brát na zimu.

    irriskka 19. prosince 2015, 23:50

    Díky, budu vědět

    Spring_in_O 19. prosince 2015, 16:34

    Boules mokasini, zimní boty, stejně dobré jako klasna!)

    irriskka 19. prosince 2015, 18:51

    Elenn 19. prosince 2015, 16:35

    Letos jsme poprvé vzali dceru do školy. Teplý podzim nosil denně první polovinu dne, nyní ho nosí jen ve škole, jako náhradu. Minor jako a zdá se, že neexistují žádné zvláštní stížnosti. Teď se pokusím pofotit a vytvořit téma pro ty, kteří se zajímají o to, jak se boty nosí.

    irriskka 19. prosince 2015, 21:53

    Elenn 19. prosince 2015 23:46

    Vůbec ne. To je místo, kde jsem se http://www.kidstaff.com.ua/tema-12810083.html

    irriskka 19. prosince 2015, 23:52

    luckymam 19. prosince 2015, 16:43

    Byly makasin, och.onvili lehké a roztomilé.

    irriskka 19. prosince 2015, 18:51

    Enot_ 19. prosince 2015, 16:50

    Tam byly sandály a demi boty (s delfínem takový), podešev je měkká, noha se nepotí. Spokojeni.

    irriskka 19. prosince 2015, 18:52

    Gee, díky. Je důležité, aby se noha nepotila)

    vikarkgalka 13.listopadu 2017, 09:06

    Řekni, že někdo buley sandály ortopedické pіrmim fіrmi, pozadí dobré pevnosti, zdá se, lepkavý shredko spěch?

    A my máme Čechů této značky - jediní, kteří zapadají do naší široké nohy. Kvalita reklamací!

    irriskka 19. prosince 2015, 18:52

    Tatya 19. prosince 2015, 18:53

    Moje dcera měla mokasíny, velmi měkké a lehké, ponožky jsou téměř neviditelné (můžete vidět mé použité fotografie od prodávajícího)

    irriskka 19. prosince 2015, 20:04

    Děkuji, ale potřebujeme boty nebo tenisku

    Tatya 20. prosince 2015 10:41

    Myslím si, že už nejsou horší))) V botách kuma je velmi potěšena.

    Julia 19. prosince 2015, 23:18

    Mám rád jejich celou řadu. Byl v obchodě z továrny, pravděpodobně by si všechno koupil. Kvalita je dobrá. Jsem také rád, že jsem je uložil 5 minut od svého domu.

    irriskka 19. prosince 2015, 23:52

    )))) Ano, existuje mnoho zajímavých věcí v obchodě) díky

    vikarkgalka 13.listopadu 2017, 09:07

    A hto sandály ortopedické nákupy, yak spěch?

    Bereginya boty recenze

    Dobrý den, milé mámy a tati

    Možná, že někdo koupil své děti boty boty Chernihiv boty továrna "Bereginya", jaké recenze? jak se nosí?

    kde v Khar'kově nevím, matka nás přivedla z Černigova

    v Charkově jsem hledal tu botu, nenašel jsem ji. Máme také ruské boty Flamingo, jsem rád. Teplé oblečení, oblékáme Bereginya boty a porovnáme je s Flamingo.

    ale nemám rád, v nich se malá noha odlupuje a rozdrtí nohu. Koupil jsem to dvakrát a dospěl jsem k závěru dvakrát, že to byly peníze, které byly vyhozeny. Kupuji po celou dobu zetpuly, teď jsem si koupil supergiru makasiki-pantofle. Velmi spokojeni s supergames. Supergames jsou mnohem jednodušší než Zetpool.

    má dcera je 3 roky a 3 měsíce, a my jsme převezli pantofle slušně.

    Fórum pro maminky a tatínky Poltavy

    Ortopedická obuv

    • Jako
    • Nelíbí se
    Helga 08.05.2012

    Omlouvám se, že jsem odpověděl pozdě, právě jsem viděl váš příspěvek. Myslím, že můžete do ortopedie přijít na zkoušku, ale je lepší zavolat, zjistit to jistě (tel. 611-042).
    A ještě lépe, dítě vypadalo Oleinik v nemocnici na Levadě.

    Děkuji moc, v pátek jsme se dohodli na Oleinikovi. V lichku je možné, jakou částku vděčnosti jste zaplatil?

    • Jako
    • Nelíbí se
    Dne 8. května 2012

    Děkuji moc, v pátek jsme se dohodli na Oleinikovi. V lichku je možné, jakou částku vděčnosti jste zaplatil?

    50 UAH pro konzultace

    • Jako
    • Nelíbí se
    vivita 08 května 2012

    Vika a směr z kliniky teď nepotřebujete? Vzpomínám si, asi před 3 lety, ortoped z poloviny dané dal směr. Tak jsme se tam nedostali, opravdu.

    Lékař nám ​​poskytl formulář, kde je uvedeno, jaký typ stélky potřebujeme. Můžete zavolat v Aibolit, konzultovat. (tel. 611-042).

    • Jako
    • Nelíbí se
    vivita 08 května 2012

    50 UAH pro konzultace

    • Jako
    • Nelíbí se
    Natalina 14. května 2012

    Kupuje někdo Tashi Orto nebo Bereginu?


    Kupujeme Tashi - velmi spokojeni. Pomáhá nám to a náš X se prakticky opravil, jak nám řekl ortoped - zbytkové účinky

    • Jako
    • Nelíbí se
    lena81 14. května 2012

    Kupujeme Tashi - velmi spokojeni. Pomáhá nám to a náš X se prakticky opravil, jak nám řekl ortoped - zbytkové účinky

    Koupil jsem malé boty na podzim téměř náhodou, ukázal ortoped - byl potěšen boty, ale teď nemůžu najít velikost potřebuji správné sandály pro sandály nebo nakupování. Kapsety snadno!

    A byl jsem také překvapen, proč jejich boty lidé souhlasí s tím, že si vezmou jakoukoliv barvu - pokud to bylo nutné.

    • Jako
    • Nelíbí se
    vivita 14. května 2012

    Kupujeme Tashi - velmi spokojeni. Pomáhá nám to a náš X se prakticky opravil, jak nám řekl ortoped - zbytkové účinky

    Řekněte mi prosím, kde jste si tyto boty koupili, její přibližnou cenu? Na léto bychom sebrali něco, a pak je chůze v sandálech s ortopedickou vložkou horká.

    • Jako
    • Nelíbí se
    lena81 14. května 2012

    Řekněte mi prosím, kde jste si tyto boty koupili, její přibližnou cenu? Na léto bychom sebrali něco, a pak je chůze v sandálech s ortopedickou vložkou horká.

    VUT v Brně - zavolal jsem jim, objasnil barvu, změřil stélku a objednal zásilku. To znamená, že všechno na telefonu rozhodlo. Když jsem platil, měl jsem strach, že nebudu hozen, protože na mé tváři byly peníze. Neměl jsem žádné dokumenty v potvrzení, ani poštu. Ale všechno je normální.

    Také - na Kidstaffu je levnější, ale volba s velikostmi a modely je horší.

    • Jako
    • Nelíbí se
    Natalina 18. května 2012

    Koupil jsem malé boty na podzim téměř náhodou, ukázal ortoped - byl potěšen boty, ale teď nemůžu najít velikost potřebuji správné sandály pro sandály nebo nakupování. Kapsety snadno!

    A byl jsem také překvapen, proč jejich boty lidé souhlasí s tím, že si vezmou jakoukoliv barvu - pokud to bylo nutné.


    Úplně souhlasím s Lenou, je velmi problematické najít, nikdy jsem nikde v Poltavě neviděl, hledal jsem to velmi dlouho. Příbuzní z Moskvy byli k nám přivedeni 2 krát a také alespoň, který model koupit - byla změřena stélka

    • Jako
    • Nelíbí se
    Optimista 07.7.2014

    Setkal se někdo s Woopy Orthopedic v Poltavě (Woopy Orthopedic)? Před objednáním se musíte rozhodnout mezi dvěma velikostmi, takže se vaše noha neuvidí / neupadne, takže zítra nevyrostete.

    • Jako
    • Nelíbí se
    Sokol 12.3.2015

    Ortopedické boty nosíme 4 roky. co se prostě nesnažilo. Samozřejmě, že v Poltavě je problém koupit. Je prakticky nemožné měřit, v Aibolit - v pořadí, v Kyjevě SEC - na objednávku, a ceny jsou dvakrát vyšší než na internetu. Proč tedy přeplatit? Poslední pár, který jsme si vybrali na stránkách http://olvi.org.ua/, je možnost návratu a výměny, to vše bez snahy koupit.

    Vybrali jsme sandály pro 850 UAH, stejné pro objednávku máme v Medlife - 1050, v nákupním centru Kyjev - 1400 UAH, (to znamená, že si objednají stejné !! !! nic není k dispozici.) Jen jsem sdílet informace, možná někdo užitečné.

    • Jako
    • Nelíbí se
    sk1zka 12. 3. 2015

    Setkal se někdo s Woopy Orthopedic v Poltavě (Woopy Orthopedic)? Před objednáním se musíte rozhodnout mezi dvěma velikostmi, takže se vaše noha neuvidí / neupadne, takže zítra nevyrostete.

    v nákupním centru na Ševčenku bylo 1. patro Wuppi, ale prodejci jsou zde, např. samy o sobě nejsou to, co mohou jejich boty.


    Příspěvek byl editovánSk1zka: 12 Březen 2015 - 18:14

    • Jako
    • Nelíbí se
    lana77 12.3.2015

    v nákupním centru na Ševčenku bylo 1. patro Wuppi, ale prodejci jsou zde, např. samy o sobě nejsou to, co mohou jejich boty.

    Je pravda, že prodejci jsou tam hrozné. Měřili jednu botu, požádali, aby přinesli další model, takže v odpovědi slyšeli: „že by měli být měřeni, jsou všichni stejní!“

    JV boty TM Bereginya pro chlapce a dívky.

    Zpráva [Stránka 1 z 1]

    1 JV obuv TM Bereginya pro chlapce a dívky. dne Pá Feb 20 2015, 13:52

    Zabava-33

    JV obuv TM "BEREGINYA" - Ukrajina pro chlapce, dívky.
    Chernihiv boty továrna "Bereginya" - lídr ve výrobě dětské obuvi na Ukrajině. [Musíte být registrováni a připojeni, abyste viděli tento odkaz] na webových stránkách, ne všechny produkty (viz album).


    Kolekce zahrnuje boty: obuv, obuv, sandály, dětskou ortopedii a obuv pro dospělé.
    Všechny boty jsou vyrobeny výhradně z kvalitní kůže.
    Kůže je velmi měkká. Existují speciální ortopedické modely.

    Podmínky JV:
    - Vykláním model při sběru jedné velikosti.
    - Míra společného podniku je 10%, pro boty na těsto + 10 UAH na pár (1% při převodu na dodavatele + dopravu, včetně).
    - 100% platba předem na kartu PrivatBank.
    - Po odeslání objednávky dodavateli nepřijímám zrušení rezervace;
    - Vyberte si velikost a barvu záměrně, barvy žijí o něco jasněji než v katalogu;
    - po odeslání a potvrzení dostupnosti zboží na skladě informuji o platbě (připravte se na platbu) a odešlete objednávku;
    - Neexistuje žádná výměna a žádný návrat. Proto nepřijímám nároky v případě nevhodné velikosti, pomůžu realizovat boty.


    - Při objednávce uveďte model (článek), barvu, velikost, telefon.
    - po zaplacení nezapomeňte uvést jméno, dobu platby, částku.

    Naposledy upravil Zabava-33 (ne 22 úno 2015, 15:02), upraveno celkem 6krát (a)

    Bereginya boty recenze

    Milé maminky! Přinesu vám vaši pozornost boty našeho místního výrobce PrAT "Chernigivska vzuttyva factory" BEREGINIA "
    http://beregynya.com.ua/

    Nové ceny pro ortopedii. Na ostatních modelech rozložit cenu.

    Kdo ještě nezjistil našeho domácího výrobce - přesvědčivě DOPORUČUJEME

    Bereginya je ortopedická obuv pro děti, která splňuje všechny mezinárodní standardy kvality, kombinuje rehabilitační efektivitu a estetickou přitažlivost. Výroba obuvi se nachází v továrně, která vyrábí ortopedické boty pro spotřebitele z USA, Kanady a zemí západní Evropy, což je klíčem ke kvalitě zboží.

    Tato bota se používá jak pro prevenci plochých končetin, tak pro léčbu deformací chodidel.
    Jako lékařská bota se používá pro nošení dětí s podélnou a příčnou plochou nohou, s plochou valgusovou deformitou nohou a deformací nohou ve tvaru X.

    Materiály:
    Ortopedická obuv má zvláště tvrdou a protáhlou patu,
    Thomas má patu se zónou tlumiče nárazů, která změkčuje chůze.
    Boty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní kůže a mají maximální fixaci.
    Materiál podešve - termoplastický elastomer.

    Účelem společného podniku: nákup za velkoobchodní ceny a úspora na dodávce
    Sbírka: až 450 UAH = 15%, od 450 UAH včetně = 13%, od 700 UAH = 12%
    Velikost: 6-8 párů libovolných modelů a velikostí
    Platební podmínky: 100% na kartu PB
    Vrácení a výměny: v případě manželství
    Dodací lhůta: pokud je skladem 3 dny od data platby
    Distribuce: na Metallurgov, dohodou o Cosmos

    Pamatujeme si, že společný podnik není jen příležitostí ke koupi levnější, ale také určitým rizikem, že bude chybná barva (například šedá, nikoli modrá), nebo že nebudete odhadovat velikost. Pokud se vám nevejde velikost, pomůžu vám prodat.

    Ortopedická obuv
    V botách Bereginya je efekt korekce dosažen díky:
    • Oboustranné tuhé barety, které drží kotník ve vzpřímené poloze a udržují patu nohy od valgusové odchylky
    Thomas Heel
    • Ortopedická stélka: Podpěra švu má hnízdo pro umístění paty, příčný a podélný oblouk korektoru nohou

    2506 p18-22 = 500grn, 0802 p23-26, = 500grn, 0906 p27-31 = 570grn, 1511 p31-36 = 620grn

    2605 R18-22 = 550 UAH, 1405 R23-26 = 550 UAH, 0615 R27-30 = 576 UAH

    2713 18-22r = 588 UAH, 1113 23-26r = 588 UAH, 1313 27-31 = 644 UAH, 2113 32-36r = 678 UAH

    Můžete si také objednat vše, co se vám líbí na webových stránkách společnosti.
    CENA:

    Uložit recenze

    Dobrý den, jsem velmi rád, že jsem tuto hvězdu koupil, dlouho jsem čekal, celý měsíc, ale kvalita splnila všechna očekávání, práce byla perfektně hotová. Děkuji za vaši tvrdou práci.

    Díky mistrovi je kvalita práce uspokojena, dodávka je velmi rychlá.

    Mistr je dobrý, společenský, výrobek vyhovuje popisu, objednávka je velmi potěšena!

    Díky moc! všechno bylo provedeno včas, byl jsem informován o tom, v jaké fázi práce se výrobek nachází, je to hezké! Kvalita a krása! Doporučuji.

    Objednal jsem si ankh nestandardní velikosti. Mistr vše provedl na pět plus. Rád mluví, práce rychle. Děkuji moc!

    Vynikající produkt a přesnost ve výrobě a dodávce. Děkuji!

    Olga, děkuji moc! Miloval přívěsek! Krásná a kvalitní práce! Mistr je pozitivní a příjemný člověk) Doporučuji.

    Cross velmi. Děkujeme za vaši práci, komunikaci a rychlé doručení)))

    Děkuji, skvělá práce.

    Děkuji moc pánovi, skvělá kvalita !!

    Dobrá kvalita. Jsem spokojený s každým.

    Děkuji moc. Výborná práce, kříž je vyroben na nejvyšší úrovni, opět díky.

    Nádherný přívěsek! Rychlé objednání, vynikající balení, pozorný přístup k zákazníkům. Jsem velmi rád, že jsem se podíval do vašeho obchodu.

    Kvalita výrobku na vysoké úrovni. Dodávka je rychlá. Velice děkuji mistrovi za jeho kreativní díla!

    Díky za rychlou odezvu, efektivitu a vynikající práci. Přerušení koupil jako dárek. Narozeninám se to líbilo. A to je hlavní věc! Kreativní úspěch a prosperita "Beregin". S pozdravem, Irino.

    Děkuji za amulet. Moc se mi líbila technika výkonu, kvality. Je hezké nosit, šťastný. Děkuji.

    Děkuji. Všechno je skvělé! Moc se mi líbilo.

    Děkuji za úžasné zavěšení, práci ve výšce. Jsem rád

    Objednávka byla zrušena mnou kvůli dlouhé výrobě.
    Objednávka byla provedena jiným mistrem v kratším čase a levnější.
    Mistr Bereginya nereagoval na zprávu o zrušení objednávky. Navíc je zpráva o odmítnutí dána z korespondence s masterem.

    Lékařské centrum Bereginya

    2.7 5 - můžete žít

    Pouze 10 hodnocení z nich - 5
    5 pozitivní
    negativní
    Přejděte na webovou stránku

    Anastasia (Guest) 31. května 2018

    Nechám velmi negativní recenzi, s odporem a hněvem.
    Podepsal jsem se dne 31.5.18 v 9:15 do Liholai PA, přišel o 15 minut dříve, doba příjmu byla deštivá, a jak se ukázalo, doktor tam nebyl.
    Zeptat se administrátora, nebo není jasné, kdo to byl za recepcí administrátora, bez roucha a odznaku, v džínách a tričku v instituci Honey. Dostal jsem takovou odpověď, že nemohu vědět, normálně, mám otázku, proč jsem plýtval časem, šel dříve? Proč psát, pokud nemůžete dostatečně sloužit? není kvalita!

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (6)

    Catherine (Guest) 15. března 2018

    A kde takové pozitivní recenze. Jsem jen ohromen. Tohle je váš super doktor Catherine na ultrazvuku. A nejsem 18 letá dívka. Předán k zájmu re Uzi od jiného lékaře. a ona mi odpověděla, že mě chtějí za peníze rozpustit, nebo byl lékař slepý bez zkušeností.

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (3)

    Valentine (Guest) 5. března 2018

    Nemůžu vyjádřit svou vděčnost lékaři s hlavním Glazova Ekaterina Vasilyevna! Prošel jsem několik lékařů v Kyjevě a ve státních a soukromých nemocnicích, ale pouze Ekaterina Vasilijevna mi pomohla v mém problému a v důsledku toho mám v životě největší radost - mé dítě! Pokud by v naší zemi bylo více takových lékařů a lidé by byli šťastní!

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (3)

    Březen (host) 5. března 2018

    Znám kliniku od jejího otevření. velmi pohodlný, vstřícný personál a výhodná poloha. Jsem pozorován dobrým lékařem Glazovaya Ekaterina a doufám, že už bude mým lékařem po mnoho let))) pomohla zdravému dítěti narodit se, nyní se vrátíme pro svého malého syna.

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (4)

    je uveden (Guest) 17. února 2018

    Ceny, které zde byly vyjádřeny, jsou pro mě téměř stejné, ale já jsem tu neseděl ve frontě a trávil jsem čas kolem pokojů, personál byl přátelský a lékaři byli také profesionálové

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (3)

    Lana (host) 1. února 2018

    Pevné odčerpávání peněz, ceny jsou příliš vysoké. Ale kdo s penězi skočí před ně na "zadních nohách", něco víc a víc klusat ty velké.

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (2)

    Tatyana (host) 25. října 2017

    Dobrý večer Chci se připojit k mému pozitivnímu příběhu. Zavdyaki nakedleglivost, profesionalita, poznání a láska ke svým robotům Kateřina Vasilijna Glazová, vryatuvala můj vagnit. Jsem fanouškem celého proroka k robotu, pro postmastera a mobilu kdykoliv.
    Dívky jsou super přátelé, poslušnost vlastních slov na nohou, ujistěte se, že jsou šťastní a šťastní. Vstal jsem do Katerini Vasylivni. Doporučuji. Budu zpertati a nadali.

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (3)

    Karina (Host) 27. září 2017

    Osobně se mi líbí klinika!

    Personál je zdvořilý, lékaři jsou gramotní. Obdržel celou řadu služeb, objasnil všechny otázky, které mě zajímají, co jiného?

    Ano, léčba není svobodná, ale zachází s porozuměním
    Těší mě moje návštěva.
    Budu i nadále pokračovat

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (4)

    Host (Host) 11. září 2017

    Jste si jistý, že vás státní klinika zachrání? Udržel jsem regionální až do 23 týdnů, dokud tam super lékař neproplazil, aby dal prstenec do dělohy, přinesl infekci, nakonec byla sotva naživu, díky lékařům, že teď musí léčit nervy

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (3)

    jelen (host) 8. září 2017

    Prošel analýzou, cena je příliš vysoká pro 110 UAH, výsledkem je čekat více než týden, když v modré nebo jiné laboratoři 3 dny a mnohem levnější. Zpočátku vyjádřili jednu cenu, a když se počítali vícekrát.

    Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (13)

    Kvalitní kožená ortopedická obuv "Bereginya". Prodej! Černý pátek!

    Vaše děti si zaslouží to nejlepší!

    "Bereginya" vyrábí moderní boty pouze z přírodních vysoce kvalitních materiálů domácích i zahraničních výrobců: měkká kůže, semiš, nubuk; hypoalergenní textilie a len. Výrobky splňují všechny požadavky státní hygienické a epidemiologické odbornosti, což potvrzuje certifikát kvality ISO 9001. Kontrola kvality probíhá ve všech fázích výroby.

    Všechny boty jsou kožené, ve všech modelech je nárt.

    Přehled videí Bereginya na YouTube:

    Objednejte si objednávku prostřednictvím tlačítka na objednávku, v ní necháme předmět modelu, který se vám líbí, velikost, požadovanou délku stélky a kontaktní telefonní číslo pro rychlou komunikaci.

    Platba - na kartě Privat Bank, do jednoho dne po potvrzení manažerem objednávky.

    Odeslání - Nová pošta (na náklady příjemce)

    Zaslání přepravní společnosti SAT zdarma!

    Neexistuje žádný návrat a výměna, jak jsem si koupit boty velkoobchod, přístup k nákupu zodpovědně.

    Dětská a dospělá obuv BEER, Ukrajina. Uzavřeno!

    Otevřu nákup vynikající kožené a textilní obuvi. Výroba Chernihiv, továrna BEREGINIA.

    PrAT "Chernigivska vzuttєva továrna" BEREGINYA "- vůdce virobnittva dítě vzuttya na Ukrajině.

    Periferní zařízení Farmaceutické a jiné obory průmyslového, zdravotnického, sociálního a řady hypoték a také pro ty, kteří žijí v robotech na městských a městských zahradách. Přinést vidpovіda є na vimogam regulačních dokumentů a produktů, stejně jako byrokratické certifikace, jsou certifikovány certifikáty vidovіdnostі.

    http://beregynya.com.ua/index.php site Vykoupení pouze rozpětí!

    Fotky ze sbírek na místě

    ORG 17% + lodní doprava ke mně sdílím vůbec.


Články O Depilaci